Hírek

A Makói Rendőrkapitányság három kerékpár tulajdonosát keresi

A Makói Rendőrkapitányság 06040/550/2020. bűnügyi számon üzletszerű lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást, melyben három kerékpár tulajdonosát keresik.

A nyomozás során a rendőrök lefoglaltak egy Bestseller Capriolo márkájú, szürke, női vázas biciklit, melyet a gazdája legutoljára Makón a Kálvária utcában láthatott 2020 nyarán. Amennyiben felismeri a lefoglalt kerékpárt, jelentkezzen a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával, vagy egyéb más irattal! 
A nyomozók keresik annak a további két biciklinek a tulajdonosát is, akiktől tavaly június és szeptember között tulajdonították el járműveiket. Az egyiket a makói Alma utcából, míg a másikat a Kálvin utcában lévő cukrászda elől.

A Rendőrség kéri, hogy amennyiben a képen látható, vagy leírásban szereplő kerékpárok tulajdonosai magukra ismernek, jelentkezzenek a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezért tér 13.) személyesen, vagy érdeklődjenek a 06-62/511-620-es, vagy a 112-es telefonszámon.