Hírek

A rongálás oka: féltékenység

A kecskeméti rendőrök vádemelést javasolnak egy 41 éves helyi férfi ügyében, aki a gyanú szerint szándékosan megrongált egy autót, mivel azt hitte, hogy annak használója a volt élettársával áll szerelmi kapcsolatban.

Egy 33 éves budapesti férfi tett bejelentést 2020. nyarán a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, mivel valaki a megyeszékhely belvárosában megrongálta a céges autóját.  A feljelentő elmondta a rendőröknek, hogy kolléganője lakásán tartózkodott, amikor fültanúja volt egy féltékenységi jelenetnek: a nő volt élettársa hívogatta az asszonyt, és üzenetekkel zaklatta. Mikor a férfi visszament a parkoló Mercedeshez, a kocsi bal oldalán egy 1 méter hosszú karcolás volt.

A nyomozás során kiderült, hogy a féltékeny exbarát rongálta meg az autót, amivel közel 300.000 forintos kárt okozott. A 41 éves kecskeméti gyanúsított kihallgatása során beismerő vallomást tett.

A kecskeméti vagyonvédelmi nyomozók az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták a helyi ügyészségnek.