Hírek

Az újpesti rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét, aki a megalapozott gyanú szerint lakásában álnéven árulta a kábítószert

A 34 éves Sz. Pétert kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, a lefoglalt kábítószer feketepiaci értéke meghaladja az ötmillió forintot.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói 2019. november 29-én elfogták Sz. Pétert, aki a rendelkezésre álló adatok alapján újpesti lakásában marihuánát és hasist árult. A nyomozás során több férfit hallgattak ki, akiknek Sz. Péter korábban a kábítószert eladta. A rendőrök a 34 éves férfi lakásában 1500 adagnak megfelelő, több mint egy kilogramm marihuánát, közel fél kilogramm hasist, valamint 416 ezer forintot találtak. A lefoglalt kábítószerek feketepiaci értéke meghaladja az ötmillió forintot.  
 
A nyomozók lefoglaltak a drog adagolására használt eszközöket is. Sz. Pétert kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, jelenleg is bűnügyi felügyelet alatt áll.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az illetékes ügyészség részére.