Hírek

Biztonságos Internet Nap – Safer Internet Day slam poetry pályázat

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság a Biztonságos Internet Nap – Safer Internet Day (SID) alkalmából slam poetry pályázatot hirdet Somogy megyei iskolák diákjai részére.

Kreatív vagy, szeretsz játszani a magyar nyelvvel, ki szeretnéd magad próbálni alkotóként? Itt az ideje, hogy megmutasd tehetségedet! Vegyél részt online slam poetry pályázatunkon!

A slam poetry egy kötetlen stílus, amiben az egyetlen szabály, hogy a slammernek, vagyis Neked három perced van, hogy érvelj, meggyőzz, megnevettess, szórakoztass, elgondolkodtass és sikert arass!

Egy a lényeg: rímjeid az online tanulásról, a felelős internethasználatról, a biztonságos internetezésről szóljanak!

Készíts egy videót, amelyben egy alkotásodat adod elő. A videód minőségére is figyelj, jól látható és jól hallható legyen!

Fontos, hogy saját művedet add elő, melynek hossza ne haladja meg a 3 percet! 
A versenyre egy művel nevezhetsz!

Videó formájában (MPEG4, AVI, FLV, stb.) várjuk a fiatalos, vagány alkotásokat 2021. február 10-én 12 óráig

A pályázatra nevezni az ovarih@somogy.police.hu  e-mail címre küldött, a videó megosztási linkjét (google drive, vagy egyéb tárhely) tartalmazó levéllel lehet. A levélben a videó mellett írd meg nevedet, iskoládat, az osztályodat, telefonszámod és e-mail címedet!

A versenyen az alábbi két korcsoport tagjai indulhatnak:

  1. korcsoport: Felső tagozatos diákok részére (5-8. osztály)
  2. korcsoport: Középiskolásoknak szól (9-12. évfolyam)

Díjazás: A beérkezett videókat szakmai zsűri bírálja el. A győzteseket 2021. február 11-én értesítjük ki. A pályázattal kapcsolatos további információ a 06-82/502-700 (2732 mellék) telefonszámon kérhető.