Hírek

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. január 20-án 15 óra 32 perckor a megyeszékhely egyik utcájában arra lettek figyelmesek, hogy egy autós bizonytalanul közlekedik. A járőrök a kocsit és a sofőrt is ellenőrizték.

A férfi az intézkedés közben zavartan viselkedett, mely az esetleges ittasság gyanúját feltételezte. A nála alkalmazott alkoholszondás ellenőrzés azonban negatív értéket mutatott. A sofőr az ellenőrzés során elmondta a rendőröknek, hogy a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott. A járőrök a férfi ruházatának és csomagjainak átvizsgálása során többféle kábítószergyanús anyagot találtak.

kép

A 20 éves velencei férfit az egyenruhások további mintavételre előállították. A sofőrtől pedig az autó indítókulcsát is elvették.  A Szekszárdi Rendőrkapitányságon járművezetés bódult állapotban és kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.