Hírek

Büntetőeljárás lett az ijesztgetés eredménye

Egy személygépkocsival közlekedő férfi rá akart ijeszteni egy másik autósra Füzesgyarmaton, ezért az irányába kormányozott, de a manőver közben összeütközött a két jármű. A férfi megállás nélkül elhagyta a baleset helyszínét. Ügyének vizsgálata befejeződött, az eljárás iratait a rendőség elküldte az ügyészségre.

Közúti veszélyeztetés bűncselekmény elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy füzesgyarmati férfit, mert 2020. október 28-án 18 óra 15 perc körül Füzesgyarmaton, a Széchényi utca és a Szabolcs utca kereszteződésében rá akart ijeszteni egy másik autósra, ezért az irányába kormányozott, de a manőver közben összeütközött a két jármű. Az ütközésben senki nem sérült meg, de a baleset okozója megállás nélkül elhajtott a helyszínről. A rendőrök néhány óra alatt azonosították és előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra azt a 19 éves füzesgyarmati férfit, akit a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítanak.

A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait a napokban továbbította az ügyészségre.