Hírek

Egy gépkocsiban a terjesztő és a fogyasztók

A kijárási korlátozás megszegése miatt bukott le három tatabányai lakos. A nyomozók őket gyanúsítottként kihallgatták, a kereskedőt őrizetbe vették.

A járőrök 2021. január 13-án 21 óra 30 perckor Tatabányán, a Károlyi Mihály úton megállítottak egy személygépkocsit. Az egyenruhások ellenőrizték a gépjárművet és az abban tartózkodó három főt. A kijárási korlátozás szabályainak megszegése miatt helyszíni bírságot szabtak ki a részükre. Az intézkedés során felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért őket a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították. A velük szemben alkalmazott kábítószerteszt pozitív eredményt mutatott. Tőlük kábítószergyanús anyagokat foglaltak le a rendőrök. Az eljárás során olyan információ merült fel, hogy a 26 éves T. Bálint rendszeresen értékesített kábítószert. A nyomozók a 22 éves B. Róbert, valamint a 23 éves D. László ellen kábítószer birtoklása, a 26 éves férfi ellen kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

T. Bálintot a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Tatabányai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2021. január 15-én elrendelt.