Hírek

Egy közlekedési vita vége

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

Debrecen külterületén a 48-as számú főúton közlekedett két gépjármű 2021. február 5-én 6 óra körül, amikor vezetőik egy közlekedési szituáció miatt konfliktusba keveredtek. A bejelentő elmondása szerint miután megálltak, a másik jármű vezetője, már úgy szállt ki autójából, hogy kezében egy fegyvert tartott. Az incidenst követően a 40 éves debreceni lakos, ekkor visszaült autójába és értesítette a rendőrséget, a másik autó pedig elhajtott. A járművet Vámospércs külterületén állították meg a rendőrök. A nyírábrányi lakos az egyenruhásoknak önként átadta az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverét, amit a rendőrök lefoglaltak. A körülmények tisztázása érdekében a 48 éves férfit előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Azt nem tagadta, hogy a pisztoly nála volt, azt azonban igen, hogy a kezében tartotta.  

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított vele szemben eljárás.