Hírek

Elfogták a szexuális ragadozót

A gödöllői rendőrök elfogták azt a 23 éves férfit, aki a gyanú szerint megtámadott és megerőszakolt egy fiatal nőt Kistarcsán.

A bűncselekmény 2021. március 9-én jutott a rendőrség tudomására, a támadó után tűvé tették a környéket, másnap este már a kihallgató helyiségben kérdezték – részben beismerte tettét.

Az előző nap történtek körülményei lassan kirajzolódni látszottak: a férfi hátulról megragadta a délután hazafelé tartó nő nyakát és egy közeli szántóföldhöz vezette. Szó nélkül lehúzta áldozata nadrágját, másik kezével tovább szorította a nyakát, miközben megerőszakolta. A nő hiába próbált szabadulni és beszélni, támadója megfenyegette, ha nem marad csendben, meghal. Kapálózás közben a nőnek sikerült a lábával eltolnia magától a férfit, amit az erőszakoskodó úgy torolt meg, hogy halántékon rúgta és ököllel arcon ütötte áldozatát, majd elmenekült a helyszínről. A nő könnyű sérülést szenvedett.

A gyanúsított elmondta, a támadás előtt kábítószert fogyasztott.

Az azóta letartóztatott 23 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság.