Hírek

Eltiltották őket, mégis vezettek

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Az elmúlt 24 órában a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe, hét embert fogott el, közülük hármat az ellenük érvényben lévő körözés alapján. Nyolc személyt állítottak elő, köztük egy főt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök Veszprémben, a Pápai úton igazoltattak egy autóval közlekedő 33 éves helyi lakost 2021. március 19-én, 14 óra 25 perckor, aki többszörösen a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt állt. A férfit előállították, majd őrizetbe vették, és a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Nem sokkal később, 14 óra 30 perckor a Veszprémi Rendőrkapitányság egy másik járőrpárja a megyeszékhelyen, a Munkácsy utcában állított meg egy személygépkocsit, és igazoltatta a vezetőjét. A rendőrök megállapították, hogy az 59 éves helyi férfit a hatóság véglegesen eltiltotta a járművezetéstől. Őt is előállították, majd őrizetbe vételét követően a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.