Hírek

Eltűnt egy 76 éves nő Zuglóban

A XIV. kerületi rendőrök jelenleg is keresik Hock Gusztávnét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság 01140-157/106/2021. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 76 éves Hock Gusztávné eltűnése ügyében.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2021. március 27-én 10 óra körüli időben XIV. kerületi lakásából ismeretlen helyre távozott az idős nő, aki azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Hock Gusztávné körülbelül 150 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid ősz, szeme kékesszürke. Eltűnésekor fekete télikabát, kopott fekete nadrág és fekete cipő volt rajta. Az idős nőről – aki térben és időben nehezen tájékozódik – csak egy korábbi fotó áll rendelkezésünkre.

,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Hock Gusztávnét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.