Hírek

Fejér megyében történt

Ittasan vezettek, balesetet szenvedtek.

Kápolnásnyéken, a Fő utcában történt személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. január 11-én délután. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy egy 57 éves helyi lakos személygépkocsival az Ercsi út irányából haladt, majd egy útkanyarulatban a menetiránya szerinti jobb oldalra, az út menti füves területre letért, és egy beton vízelvezető csatornának ütközött. A sofőr a baleset során megsérült, őt a mentők kórházba szállították. A jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja, ezért a rendőrök a jogosítványát bevonták és büntető feljelentés tettek ellene.

A gyanú szerint ittasan vezette járművét az a 34 éves fehérvárcsurgói lakos is, aki 2021. január 11-én este Balinkánál szenvedett balesetet. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi Bakonycsernye irányába közlekedett a 8216-os számú úton, amikor haladása során elveszített uralmát az autó felett, megcsúszott, és az út melletti földterületre hajtva fejtetőn állt meg. A helyszínen a sofőrrel szemben alkalmazott légalkoholmérő-készülék ittasságot jelzett, ezért őt a rendőrök további mintavételre előállították, és vele szemben büntető feljelentést tettek.

.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet arra, hogy a felelőtlenségnek nagy ára, súlyos és visszafordíthatatlan következménye lehet. Az ittas vezetés emberi életeket követelhet, ezért kérjük, hogy mindenki közlekedjen szabályosan!