Hírek

Garázdaság miatt keressük

A nyomozók a lakosság segítségét kérik az ismeretlen elkövető azonosításához.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság 07010/3134/2020. bűnügyi számon garázdaság vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen nő 2020. december 23-án 9 óra 15 perckor Székesfehérváron, a Balatoni úton található bevásárlóközpontnál lábon rúgott egy férfit, majd ezt követően több ütést is mért a sértett fejére.

A bűncselekménnyel kapcsolatba hozható személyről kamerafelvétel áll rendelkezésre.

1

Az ismeretlen nő 25-40 év közötti, molett testalkatú. A bűncselekmény elkövetésekor szürke szoknyát, szürke kabátot, szürke leggings-et, fehér cipőt, rózsaszín hajpántot, sötét keretes szemüveget és fekete hátizsákot viselt.  

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentes központi segélyhívó számon.

Segítségüket előre is köszönjük!