Hírek

Halálos kimenetelű közlekedési baleset szemtanúit keressük

A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat kettőnél több ember halálát eredményező közúti baleset gondatlan okozása vétsége megalapozott gyanúja miatt 08000/26/2021. bűnügyi számon.

A rendelkezésre álló információk szerint 2021. január 14-én 12 óra körül közlekedett személygépkocsijával Győr külterületén, a 813-as számú főúton, Bőny felől Győr irányába egy 41 éves győri férfi. Haladása során – egy jobbra ívelő útkanyarulatban – az előtte közlekedő jármű előzésébe kezdett, amelynek során összeütközött a vele szemből érkező pótkocsis járműszerelvénnyel. Az ütközést követően a győri sofőr gépkocsija az út bal oldalán lévő szalagkorlátnak csapódott, majd a jármű kigyulladt. A balesetben a 41 éves járművezető, valamint az autóban tartózkodó három személy a helyszínen életét vesztette.  

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya várja mindazon személyek jelentkezését, akik a balesetet látták, illetve a baleset bekövetkezése után a helyszínen megálltak és a segítségnyújtásban részt vettek, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban egyéb információk birtokában vannak. Bejelentéseiket a 96/520-000 központi szám 82-75, vagy a 81-41-es mellékein, illetve a 112-es segélyhívó számon tehetik meg.