Hírek

Halmozta a szabályszegéseket, a rendőrök rájöttek

A Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntető- és szabálysértési eljárást is indítottak az ellen a 20 éves fürgedi férfi ellen, aki felelősségbiztosítással nem rendelkező autót vezetett jogosítvány nélkül. Ráadásul az autóra egy másik kocsi rendszámát helyezte fel, mielőtt elindult vele.

A megyeszékhelyen ellenőriztek az egyenruhások egy gépkocsit és annak sofőrjét 2021. január 4-én a délelőtti órákban. Az intézkedés során kiderült, hogy a 20 éves férfi úgy közlekedett az autóval, hogy azt nem íratta át, valamint a járműre kötelező felelősségbiztosítást sem kötött. A sofőr és a kocsi adatainak ellenőrzésekor azt is észlelték a rendőrök, hogy a férfi érvényes jogosítvánnyal nem rendelkezik, az autón levő rendszámot pedig egy másik kocsira adták ki.

Az egyenruhások a 20 éves sofőrt előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt. A férfival szemben a rendőrök szabálysértési feljelentést is tettek az általa elkövetett szabályszegések miatt.