Hírek

Három bűncselekményt követett el egy napon, a rendőrök mintegy hat óra alatt elfogták

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság nyomozói lopás bűntett, és más bűncselekmények elkövetése miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 32 éves helyi férfit.

A rendőrségre 2021. június 27-én 9 óra 39 perckor érkezett bejelentés, hogy a Rábcamenti Vadásztársaság Börcs község külterületén elhelyezett villanypásztorait ismeretlen személyek ellopták. A helyszínre érkező rendőrök az ügyben adatokat gyűjtöttek, azokat elemezték és kiértékelték, majd megállapították, hogy a lopást vélhetően egy 31 éves mosonmagyaróvári lakos követte el. Az ügyben információk merültek fel arra, hogy a férfi Mosonmagyaróváron, a Féltoronyi utcában gépjárművel közlekedik, így őt a járőrök a fenti helyen 15 óra 50 perckor közúti ellenőrzés alá vonták, amelynek során a gépjárműből előkerült az ellopott két darab villanypásztor. A sofőr iratainak ellenőrzésekor a rendőrök megállapították, hogy a férfit a Győri Járásbíróság a járművezetéstől eltiltotta.

1

Az egyenruhások N. Imrét elfogták és a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol vele szemben drogtesztet végeztek, amely amfetaminra és metamfetaminra pozitív értéket mutatott.

3

A férfi lakóhelyén a nyomozók kutatást tartottak, amelynek eredményeként a rendőrök a lakásban marihuana palánta növénykultúrát, valamint kábítószergyanús fehér port, illetve a kábítószer porciózásához és fogyasztásához használatos tárgyakat találtak és foglaltak le.

4

5

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztály munkatársai a 32 éves férfit lopás bűntette, kábítószer birtoklásának vétsége, illetve járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

7

8