Hírek

Három körözött férfit fogtak el a rendőrök Vas megyében

A Szombathelyi Rendőrkapitányság munkatársai két férfit őrizetbe vettek, egyet pedig a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállítottak.

Munkatársaink 2021. február 6-án, Szombathelyen igazoltattak egy 39 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Szombathelyi Járásbíróság körözést bocsátott ki rongálás bűncselekmény elkövetése miatt.

A járőrök 2021. február 6-án, a megyeszékhelyen igazoltattak egy 34 éves férfit. Az intézkedés során megállapították, hogy a személlyel szemben a Sárvári Járásbíróság körözést bocsátott ki lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

Az egyenruhások mindkét körözött férfit a Főkapitányság fogdájába szállították.

Egy 51 éves férfit igazoltattak a rendőrök 2021. február 6-án, Söpte belterületén. Az intézkedés során munkatársaink megállapították, hogy a férfival szemben a Szombathelyi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, valamint a Lenti Rendőrkapitányság is körözést rendelt el. A rendőrök a személyt elfogták és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársainak átadták.