Hírek

Határvadász toborzás Somogyban is

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa 2022. augusztus 9-én toboroztak a Készenléti Rendőrség Határvadász századába.

A főkapitányság toborzói négy somogyi kistelepülésen, Ladon, Homokszentgyörgyön, Szulokon, valamint Babócsán adtak tájékoztatást a polgármestereknek és a lakosoknak a szerződéses határvadász szolgálatról, a feladatellátásról, a jelentkezés feltételeiről és módjáról, valamint az illetményről és az egyéb juttatásokról. Az érdeklődőket jelentkezési egységcsomag is várta.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is határvadász!