Hírek

Igazoltatás után őrizetbe vétel

Szerszámgépekkel megpakolt autót állítottak le a rendőrök Szigetszentmiklóson, a sofőrt többrendbeli lopással gyanúsítják.

A Készenléti Rendőrség Szigetszentmiklóson szolgálatot teljesítő munkatársai szűrtek ki a forgalomból 2021. január 31-én 11 órakor egy gépkocsivezetőt. Autójának csomagtartója láncfűrésszel, gyalugéppel, asztali fűrészgéppel, csavarbehajtóval, dekopírfűrésszel, gumiabronccsal volt pakolva. A gyanús rakományt lefoglalták, a sofőrt előállították.

Az elfogott férfit három lopással hozták összefüggésbe: egy nap alatt két dunaharaszti és egy szigethalmi ingatlantulajdonos is jelezte, telkéről 2021. január 31-ére virradóra különböző szerszámok, 20 liter gázolajjal teli kanna, és okostelefonok tűntek el összesen közel 500 ezer forint értékben.

A 48 éves délegyházi férfi kihallgatásán tagadta a bűncselekmények elkövetését, elmondása szerint a csomagtartójában talált eszközöket ismerőseitől kapta.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán a férfi ellen három rendbeli lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.