Hírek

Ingatlanba tört be, mobiltelefonokat lopott

A szécsényi rendőrök elfogták és őrizetbe vették a 33 éves nőt, gyanúsítottként hallgatták ki 21 éves társát. 

A Szécsényi Rendőrkapitányság kiskorú veszélyeztetése és magánlaksértés bűntett, valamint kétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt egy 33 éves szécsényi nő ellen, míg lopás vétség megalapozott gyanúja miatt 21 éves társa ellen folytat eljárást.

A 33 éves nő 2021. február 25-én az esti órákban egy szécsényi családiház ablakát benyomta, oda bemászott és 21 éves nő társát az ajtón át beengedte. A két nő az ingatlanban italozott, majd ott töltötték az éjszakát. Másnap a 33 éves nő a helyiségeket átkutatta és onnan mobiltelefonokat, laptopot, hajvasalót, sportcipőt és több parfümöt tulajdonítottak el. A nyomozás adatai alapján a 33 éves nő megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy lányával 2020. július 11-én az éjszakai órákban egy szécsényi vendéglátó egységben szórakozott, amikor a sértettek asztalra letett mobiltelefonját, valamint lakcímkártyáját, elektromos cigarettáját és lakáskulcsát eltulajdonította. 

A nyomozók a két nőt gyanúsítottként hallgatták ki, a 33 éves terheltet őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatása indítványozására.​