Hírek

Ismerősét rabolta ki

A tolnai rendőrök őrizetbe vették azt a 18 éves faddi fiatalt, aki az utcán vette el egy 20 éves, szintén helyi férfi pénzét.

Bejelentés érkezett 2021. február 4-én 10 óra 50 perc, hogy Fadd egyik utcájában két fiatal dulakodik. A Tolnai Rendőrőrs munkatársai néhány perc alatt a helyszínre értek, ahol meghallgatták a két fiút. Az adatgyűjtés során kiderült, hogy a 18 éves elkövető, miután látta, hogy ismerőse az utcán számolja a pénzét, a sértett után ment, és megpróbálta megszerezni az értékeket. A 20 éves férfi ellenállt, ezért a fiatalok dulakodni kezdtek. Az elkövető annak érdekében, hogy a kezében levő pénzt megtartsa, ököllel arcon is ütötte ismerősét. Miután a 20 éves férfi segítségért kiáltott, a rabló a pénz egy részét visszaadta.

A rendőrök a 18 éves elkövetőt előállították és rablás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe is vették őt a tolnai rendőrök. A fiú elismerte a bűncselekmény elkövetősét, azt mondta a nyomozóknak, hogy a pénzből telefont akart venni.