Hírek

Ittas lehetett a fának ütköző motoros

Az ünnepi hosszú hétvégén két súlyos sérüléses baleset történt Tolna megye útjain.

Egy személyautó vezetője közlekedett 2021. március 12-én a délutáni órákban Szekszárdon a Sárvíz utcában, amikor a Tartsay Vilmos utca kereszteződésénél forgalmi okból megállt. Mielőtt a kocsival a Tartsay utcára kanyarodott volna, ismeretlen körülmények között elütötte a kerékpárúton haladó gyalogost, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint súlyosan megsérült.

Egy 45 éves helyi férfi közlekedett az általa vezetett – rendszám nélküli – motorkerékpárral 2021. március 13-án 08 óra 30 perckor Faddon a Sándor utcában, amikor ismeretlen körülmények között letért a bal oldali füves útpadkára és ott egy fának ütközött. A sofőrnél alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott. A férfit kórházba is kellett szállítani, mert az elsődleges információk szerint súlyosan megsérült. A szekszárdi rendőrök a 45 éves férfival szemben büntetőeljárást indítottak ittas járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Az elmúlt négy napban további tíz anyagi káros baleset helyszínén kellett intézkedniük a rendőröknek Tolna megyében.

Kérjük valamennyi közlekedésben résztvevőt, hogy egymásra figyelve, toleránsan, a szabályok betartásával haladjanak, tegyék ezt azért, hogy

… hogy mindenki hazaérjen!