Hírek

Ittasan hajtott az egyik litkei ingatlan kapujának

A rendőrök a 43 éves férfi ellen folytatott büntetőeljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 43 éves litkei lakos ellen.

A férfi 2021. január 30-án 16 óra körül Litke belterületén, az Úttörők úton közlekedett személygépkocsival, amikor a járművel lehaladt az úttestről és az egyik ingatlan kapujának ütközött. Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a 43 éves férfi a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott.

A rendőr-főkapitányság munkatársai az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.

Ne feledjék! Az ittas járművezetés növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki ittasan vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, mert nemcsak saját magát, hanem a közlekedés más résztvevőit is veszélyezteti. Már kis mennyiségű alkoholos ital fogyasztása hatására is nő a reakcióidő, kedvezőtlenül változik a veszélyérzékelő képesség és tompulnak a reflexek. Előzzük meg a tragédiákat!

…hogy mindenki hazaérjen!