Hírek

Jelentkezz Te is szerződéses határvadásznak!

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Nógrád megyében is.

A megyei toborzó tiszt 2022. augusztus 10-én a bátonyterenyei Maconkai-víztározó és tórendszer létesítményének területén, valamint a salgótarjáni Városi Sportcsarnoknál helyezett el plakátokat és szóróanyagokat a szerződéses határvadász szolgálatról, egyben az érdeklődők részére felvilágosítást nyújtott a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is.

A toborzó csoport munkatársai a további érdeklődőket 2022. augusztus 13-án 9 órától a Borsosberényben megrendezésre kerülő Nógrád megyei Polgárőr Napon, ennek befejezését követően a Karancskesziben és Szurdokpüspökiben tartandó falunapokon várják.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!