Hírek

Kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása miatt felelhet

A 21 éves férfi egy rendezvényen akarta értékesíteni a drogot, amit a balassagyarmati körzeti megbízottak a táskájában találtak.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem és kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárást B. László 21 éves budapesti lakos ellen.

A körzeti megbízottak 2020. augusztus 30-án az éjszakai órákban Magyarnándor és Becske közötti útszakaszon ellenőriztek egy személygépkocsit és az abban utazókat. A rendőrök a 21 éves utas táskájában többfajta kábítószergyanús anyagot – tablettát, kristályt, port, zöld növényi törmeléket -, valamint ezek terjesztéséhez, csomagolásához szükséges eszközöket és készpénzt találtak, amelyet lefoglaltak. A szakértői vélemény alapján B. László csomagjában megtalált anyagok kábítószernek minősülnek. A férfi a kábítószert a közeli településen, zártkörű rendezvényen akarta értékesíteni.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság a nyomozást befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes ügyészségnek.