Hírek

Keressük a baleset tanúit

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy közúti közlekedési baleset tanúinak a felkutatása érdekében.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 05040/1149/2020. bűnügyi számon közúti közlekedési baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2020. december 17-én 5 óra 45 perckor, Kazincbarcikán a Hadak útja és a Bercsényi utca kereszteződésében található zebrán gyalogosan kelt át. A helyi lakost a gyalogos-átkelőhelyen történő közlekedése során egy Ózd irányából érkező, ismeretlen típusú, színű és hatósági jelzésű személyautó fellökte.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált gépkocsit vezető személy adatainak a megállapítása, továbbá olyan tanúk jelentkezése, akik a baleset vonatkozásában érdemi információval rendelkeznek.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen adattal rendelkezik a balesettel, illetve a sofőrrel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó szám.