Hírek

Keressük Andirkó Krisztiánt és Dobi Gyöngyit

A hajdú-bihari rendőrök a Debrecen, Erzsébet utcában történt súlyos bántalmazással kapcsolatban keresik a képen látható nőt és férfit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya 09000/173/2020. bűnügyi számon nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt.

Mint korábban arról beszámoltunk, Debrecenben, az Erzsébet utcában 2020. július 12-én hajnalban egy járdán fekvő, sérült férfit találtak a járőrök. Az 58 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, sérüléseibe belehalt.

A rendelkezésre álló adatok alapján, a képen látható 27 éves Andirkó Krisztián és a 31 éves Dobi Gyöngyi kapcsolatba hozható a bűncselekmény elkövetésével.

képkép

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a képeken látható  férfit és nőt, illetve azokat, akik őket felismerik, tartózkodási helyükről, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.), vagy tegyenek bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.