Hírek

Két autónak nekiment, majd elhagyta a helyszínt-a rendőrök előkerítették

A nagykőrösi zsaruk egészen Bács-Kiskun megyéig mentek, ahol megtalálták a balesetet okozó nőt és a sérült járművet.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. január 22-én délután.

A bejelentő elmondta, hogy egy személygépkocsi sofőrje egy nagykőrösi élelmiszerüzlet kiépített parkolójában tolatást végzett, azonban nem volt elég körültekintő, nem vette észre a járműve mögött forgalmi okból álló másik autót, és nekiment. Az ütközés után továbbindult volna, azonban kanyarodása közben járművének jobb elejével újfent nekiütközött egy másik parkoló gépkocsinak. A baleset következtében személyi sérülés ugyan nem történt, de a járművezető nem győződött meg arról, hogy valaki segítségre szorul-e, – adatai hátrahagyása nélkül – elhajtott a helyszínről.

Az ügyben a nagykőrösi rendőrök széleskörű adatgyűjtést végeztek és rövid időn belül azonosították a gépkocsit vezető nőt. A zsaruk 2021. január 23-án a Bács-Kiskun megyei Kiskunmajsáig mentek, ahol megtalálták a keresett autót és annak gazdáját. A nő kihallgatása során a felelősségét elismerte, elmondta, hogy a csattanásokat bár hallotta, megijedt, ezért hagyta el a helyszínt.

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a sofőrrel szemben szabálysértési eljárást indított.