Hírek

Két ittas járművezetőt állítottak elő a Vas megyei rendőrök

Az illetékes rendőrkapitányság büntetőeljárást indított a sofőrökkel szemben.

A járőrök 2021. április 12-én, a délutáni órákban Gencsapáti belterületén igazoltattak egy szombathelyi gépjárművezetőt. Az intézkedés során a 62 éves férfival szemben alkoholtesztert alkalmaztak, amely pozitív értéket mutatott, ezért őt előállították. A Szombathelyi Rendőrkapitányságon a férfival szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Munkatársaink 2021. április 12-én egy személygépkocsival közlekedő 52 éves férfit igazoltattak Sárvár belterületén. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították. A férfival szemben – vezetői engedélyének elvétele mellett – járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

A balesetek elkerülése érdekében kérjük a gépjárművezetőket, mielőtt a volán mögé ülnek, tartózkodjanak a szeszes ital fogyasztásától! Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!