Hírek

Komárom-Esztergom megyei összesítő

Az elmúlt 24 óra eseményei számokban.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Az egyenruhások tíz személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő, valamint egy ittas gépjárművezetővel szemben intézkedtek. Biztonsági intézkedés három esetben történt.  

A komáromi járőrök 2021. január 7-én reggel Komáromban, az Igmándi úton igazoltattak egy győri lakost. Az iratokból kiderült, hogy a Komáromi Rendőrkapitányság bódult állapotban elkövetett járművezetés miatt elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök a 42 éves férfit előállították, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Ugyanezen a napon délután a helyi rendőrök Komáromban, az Erzsébet hídon ellenőriztek egy személygépkocsit. Az iratokból kiderült, hogy a jármű utasa ellen a Szegedi Törvényszék garázdaság miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A 36 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.