Hírek

Körözték és tiltott anyagot tartott magánál

A győri rendőrök egy miskolci férfit igazoltattak, aki körözés alatt állt és felsőruházatában kábítószergyanús anyagot rejtett el.

Győrben, a Rába utcában a járőrök egy 36 éves férfivel szemben intézkedtek 2021. március 4-én 15 óra 45 perckor. Az ellenőrzés során az egyenruhások megállapították, hogy a miskolci lakos ellen a Győri Járásbíróság által kiadott elfogatóparancs van érvényben, illetve a Győri Rendőrkapitányság a tartózkodási helyének megállapítását rendelte el. A rendőrök az intézkedés keretében átvizsgálták a körözött személy ruházatát, és felsőruházatában két darab gyorszáró nylonba csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket, illetve egy hasonló anyaggal töltött cigarettát találtak.

A járőrök M. Zoltánt elfogták, majd a helyi rendőrkapitányságra előállították, ahol nála drogtesztet végeztek, amely amfetaminra és metamfetaminra pozitív értéket mutatott.

A nyomozók a 36 éves miskolci férfit kábítószer birtoklás vétségének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.