Hírek

Lakásba ment be, gépkocsikat tört fel

A salgótarjáni rendőrök beazonosították és elfogták a 33 éves férfit.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele, kétrendbeli lopás bűntett és egyrendbeli lopás vétség kísérlet megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 33 éves salgótarjáni férfi ellen.  

A férfi 2021. március 7-én 20 óra körül Salgótarjánban egy családi ház előtt nyitva hagyott személygépkocsit a benne hagyott indítókulccsal beindította, és azzal a város belterületén közlekedett.

A salgótarjáni lakos március 11-én az esti órákban betörte egy salgótarjáni családi ház előtt parkoló gépkocsi szélvédőjét, majd a gépjárművet átkutatta, és az abban lévő aprópénzt szétszórta.

A gyanúsított pár nappal később a megyeszékhelyen egy lakásba jutott be a kulccsal nem zárt ajtón keresztül, majd az előszobából eltulajdonított – az azokban tárolt értékekkel és okiratokkal együtt –egy hátizsákot és egy női táskát.

A rendőrök a férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, kihallgatták és őrizetbe vették. A nyomozók az elvitt gépjárművet és az egyik táskában lévő mobiltelefont felkutatták és lefoglalták.