Hírek

Lakott területen belül 123 km/h sebességgel közlekedett – kétszázezer forint a bírság

Továbbra is folyamatosan ellenőrzik a balesetveszélyes utakat a rendőrök Vas megyében.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalom-ellenőrző Alosztályának járőrei továbbra is folyamatos ellenőrzik a balesetveszélyes útszakaszokat annak érdekében, hogy minél kevesebben sérüljenek meg az utakon.       

Egy autós a 84-es számú főúton, Zsédeny belterületén a megengedett legnagyobb, 50 km/h helyett 123 km/h sebességgel közlekedett. A szabálytalanságért az üzemben tartó kétszázezer forint közigazgatási bírságra számíthat.  

kép

A főúton végzett sebesség-ellenőrzések ideje alatt a rendőrök több esetben regisztráltak olyan közlekedési jogsértést is, amikor a gépjárművezetők jelentősen átlépték a megengedett legnagyobb, 90 km/h sebességet. Jánosháza térségében egy autós 154 km/h sebességgel haladt, egy másik gépkocsivezető pedig 162 km/h sebességgel közlekedett. A rendőrök mindkét gépjárművezetővel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki és büntetőpontot adtak.

kép
kép

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság a közlekedési balesetek elkerülése érdekében felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a sebességhatárokat! A közlekedési szabályok megszegése súlyos következményekkel járhat!

Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon.

… hogy mindenki hazaérjen!