Hírek

Lassítani kényszerülnek

Egy személyautó vezetője a megengedett legnagyobb sebesség dupláját is meghaladó tempóval hajtott Zsombó belterületén. A rendőrök kiszűrték a gyorshajtót.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai sebességmérést végeztek 2021. február 9-én napközben, a Szegedi Rendőrkapitányság illetékességi területén. A cél továbbra is a sebességhatárok betartásának ellenőrzése, a közlekedésbiztonság javítása, illetve a szabálytalankodók kiszűrése volt. Egy nap alatt hét olyan szabályszegőről készült képfelvétel, aki túllépte a megengedett sebességhatárt. Az egyik gépjárművezető 50 helyett 119 km/órával hajtott Zsombó belterületén. A sofőrökkel szemben a rendőrök összesen csaknem 400 ezer forint bírságot szabtak ki.
Ismételten felhívjuk a járművezetők figyelmét, hogy a sebességtúllépés potenciális balesetveszélyt hordoz magában, ezért kérjük, hogy minden esetben tartsák be az előírt sebességhatárokat!
A balesetek elkerüléséért a szabálykövető magatartással, legtöbbet maguk a közlekedők tehetnek.  A szabályok betartását pedig a Csongrád-Csanád megyei rendőrök a jövőben is fokozottan ellenőrzik a települések belterületein és azokon kívül is.

….hogy mindenki hazaérjen!