Hírek

Lezárt akta – A megalapozott gyanú szerint, mosógépet és centrifugát lopott a férfi Kunmadarason

A karcagi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, vádemelést javasolnak.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy helyi lakos még 2020. november 28-án 16 órát követően bement egy kunmadarasi lakóház udvarára, és az épületből egy keverőtárcsás mosógépet tulajdonított el. A mosógéppel kifelé igyekvő férfit a sértett és egyik hozzátartozója meglátták és felszólították, hogy álljon meg. A jogsértő ennek nem tett eleget, a mosógépet az utcán letette és elszaladt a helyszínről. A karcagi nyomozók rövid időn belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

A nyomozás során az is megállapítást nyert, hogy a terhelt valósította meg azt a bűncselekményt, ami 2020. november 27-én az esti órákban történt, akkor a 25 éves fiatalember egy kunmadarasi családi házból centrifugát lopott el.  A gyanúsított a kihallgatásakor beismerő vallomást tett.

A büntetőeljárás során a nyomozók a mosógépet és a centrifugát is visszaadták a sértetteknek.

A karcagi rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészségnek.