Hírek

Lezárt akta: Hátizsákba pakolta a lopott holmit

A szekszárdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 24 éves férfival szemben folytattak, aki az egyik áruházból lopott el értékeket, melyek közül egyről az áruvédelmi eszközt is eltávolította.

Az egyik szekszárdi boltból érkezett bejelentés, hogy egy férfi 2020. december 19-én a délutáni órákban a vásárlói térben különböző árucikkeket pakolt be a hátizsákjába, és az üzletből az értékek kifizetése nélkül akart távozni, azonban őt a biztonsági szolgálat munkatársai feltartóztatták.

A helyszínre kiérkező rendőrök az elkövető ruházatának és hátizsákjának átvizsgálása során számítógépes játékot, elektromos gyerekfogkefét, állateledelt és egyéb élelmiszereket találtak. Kollégáink az ellopott értékeket lefoglalták, a 24 éves helyi férfit pedig előállították és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az elkövető elismerte a lopást. Az értékek egy részét az üzlet képviselőjének a nyomozók visszaadták.

A szekszárdi rendőrök az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.