Hírek

Lezárt vizsgálat: az utcán dulakodtak

A Csornai Rendőrkapitányság befejezte egy 24 éves kokadi férfi és egy 30 éves szanyi nő ellen garázdaság vétségében indult nyomozás vizsgálatát.

A nyomozás adatai szerint 2021. március 6-án 13 óra körül értesítették a rendőrséget arról, hogy Csornán két ember összeverekedett. A kiérkező járőrök a helyszínen egy férfit és egy nőt találtak feldúlt állapotban. A 24 éves férfi elmondta, hogy a jelen lévő barátnőjével szakítani akart, amit a nő nem tudott elfogadni, és követte őt a vasútállomásra menet. Útközben a barátnője hangosan szidalmazta, majd megrángatta és elszakította a ruháját, illetve tenyérrel többször arcon ütötte. A férfi védekezett, majd ő is megütötte a nőt. Mivel a cselekményük az utcán járókelőkben megbotránkoztatást, riadalmat keltett az egyenruhások elfogták, majd előállították őket a Csornai Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság vétsége miatt mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki. A két gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését.

A rendőrkapitányság az ügy vizsgálata során a szükséges eljárási cselekményeket végrehajtotta, és az iratokat a napokban vádemelési javaslattal megküldte az illetékes járási ügyészségnek.