Hírek

Lopás miatt tartóztatták le

A bíróság elrendelte annak a 26 éves oroszlányi férfinak a letartóztatását, aki két járműből szerszámokat és ruházatot lopott.

Mint arról korábban beszámoltunk a rendőrségre 2021. március 31-én 4 óra 9 perckor érkezett bejelentés, hogy egy ismeretlen személy Oroszlányon a járművek ajtajait nyitogatja és nála egy zsák van. A járőrök alig fél óra alatt, a Népekbarátsága úton igazoltatták a személyleírás alapján keresett személyt. A férfi nem volt ismeretlen a rendőrök előtt, az elmúlt napokban több lopást követett el.

Őt igazoltatták és átvizsgálták a nála lévő zsákot, amiben szerszámok és ruházat volt. A 26 éves helyi lakos elmondta, hogy a tárgyakat két járműből hozta el. Az elkövetőt az Oroszlányi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás miatt indult büntetőeljárás. A férfit a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte, hogy a Tatabányai Járási Ügyészség tegyen indítványt a letartóztatására, amit a Tatabányai Járásbíróság 2021. április 1-jén elrendelt. A rendőrök a két sértett részére a lopott tárgyakat visszaadták.