Hírek

Megütötte a biztonsági őrt, a győri rendőrök elfogták a férfit

A verekedő 51 éves kaposvári lakossal szemben súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. március 16-án a délutáni órákban egy Győrben, az autóbusz-állomás várótermében történt verekedésről. A kiérkező rendőröknek az egyik érintett fél – aki a terület biztonsági őre volt – elmondta, hogy a férfire, akivel később dulakodott a váróteremben a nap folyamán többször is rászólt, mivel a padon feküdt és nem viselt maszkot. A renitensen viselkedő személy több órát töltött a helyiségben, majd egyszer csak odament hozzá és szidalmazta, majd dulakodni kezdett vele.

A verekedés során a férfi ököllel megütötte a munkáját végző őrt, aki emiatt megsérült, így őt a mentők ellátásra a kórházba vitték. A járőrök a bántalmazó 51 éves kaposvári lakost elfogták, majd a Győri Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt.