Hírek

Menekülés közben veszélyeztette a többi közlekedőt

A kaposvári rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 14010/232/2020. bü. számon közúti veszélytetetés bűntett gyanúja miatt folytat eljárást.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, 2020. február 13-án délben Kaposváron egy gépkocsivezető a rendőri jelzés ellenére nem állt meg, hanem a járőrök elől menekülve ámokfutást rendezett a belvárosban. A férfi a Sávház utcából indulva, az Arany János, a Petőfi, a Füredi, a Nádor, majd a Kisfaludy utcán keresztül egészen a Puskin utcáig jutott, ahol az egyenruhások megállították. A sofőr szándékos, sorozatosan szabályszegő magatartásával számos veszélyhelyzetet idézett elő.

A nyomozás során szükségessé vált további tanúk és sértettek felkutatása, ezért kérjük mindazok jelentkezését, akik látták az ámokfutót, illetve sértettjei voltak a száguldozásnak.

Jelentkezni lehet személyesen a Kaposvári Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (7400 Kaposvár, Szent Imre u. 12.), vagy hívják a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-82-502-700-as telefonszám 2510-es mellékét, illetve tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámon.