Hírek

Munkagépet vezetett az ittas sofőr

A Körmendi Rendőrkapitányság befejezte a büntetőügy vizsgálatát.

Munkatársaink 2021. február 22-én, az esti órákban egy munkagéppel közlekedő helyi lakost igazoltattak Körmenden, a Rákóczi Ferenc úton. Az intézkedés során felmerült a gyanú, hogy a 44 éves sofőr szeszes italt fogyasztott elindulása előtt, amit a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéke is igazolt, ezért őt további mintavétel céljából előállították a Körmendi Rendőrkapitányságra. A rendőrök a férfi vezetői engedélyét elvették és vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak.

A szükséges eljárási cselekményeket a Körmendi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya elvégezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a Körmendi Járási Ügyészségnek megküldte.

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vezeti járművét, az veszélyezteti saját és mások életét, testi épségét. Ne feledjék, mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, vagy veszítsék életüket az utakon!

 … hogy mindenki hazaérjen!