Hírek

Őrizetben a kábítószer-kereskedő

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak és őrizetbe vettek egy 34 éves polgárdi férfit, aki a gyanú szerint árulta a tiltott szert, továbbá a tőle vásárlók ellen büntetőeljárást indítottak.

Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2021. január 5-én a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

A rendőrök információja szerint a 34 éves polgárdi lakos lakóhelyén tiltott bódító hatású szert terjesztett. A nyomozók 2021. január 4-én kutatást tartottak a lakásban, ahol a férfival kapcsolatban álló vásárlókat is találtak, akik a gyanú szerint éppen fogyasztották a drogot. A helyszíni szemle során a rendőrök kábítószer gyanúját keltő zöld növényi származékot, fehér port, készpénzt, a kábítószer adagoláshoz, őrléshez szükséges zacskókat, mérleget és őrlőt, továbbá mobiltelefonokat találtak és foglaltak le. A polgárdi drogkereskedőt és vele együtt, a tőle vásárló fogyasztókat a székesfehérvári nyomozók a rendőrségre előállították.

Az ügy kapcsán az őrizetbe vett férfi vonatkozásában kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja mellett további három emberrel szemben kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.