Hírek

Öt körözött egy nap alatt

A rendőrök Győr-Moson-Sopron megyében öt férfit fogtak el, közülük egyet a megyei büntetés-végrehajtási intézetbe, két személyt a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vittek, míg ketten meghallgatásukat követően szabadon távozhattak.

Győrben, a Kossuth Lajos utcában egy 31 éves helybéli férfit ellenőriztek a járőrök 2021. április 7-én 11 óra 35 perckor, akiről megállapították, hogy a Győri Rendőrkapitányság szabálysértési elzárás miatt a körözését rendelte el. A férfit előállítását követően a Győr-Moson-Sopron Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.    

Ugyanazon a napon Hegyeshalomban 10 óra 20 perckor egy 35 éves győri lakos igazoltatásakor derült ki, hogy őt egy bűnügy kapcsán körözi a Győri Rendőrkapitányság. A férfit kihallgatása érdekében elfogták, majd előállították a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra.    

Szintén a mosonmagyaróvári járőrök intézkedtek Hegyeshalom vasútállomáson egy 27 éves vámosmikolai lakossal szemben is, akit két hatóság is keresett körözés alapján. Elfogását követően a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra állították őt elő, majd kihallgatását követően szabadon távozhatott.

Mosonmagyaróváron, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek az egyenruhások egy 39 éves győri lakost. Az igazoltatása során megállapították, hogy a Győri Rendőrkapitányság a körözését rendelte el, ezért őt elfogása után előállították a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányságra, majd őrizetbe vételét követően a megyei rendőr-főkapitányság fogdájába vitték. Ugyanide került egy 24 éves füzérkomlói lakos is, akit Sopronban, a Győri úton igazoltattak a járőrök. A férfinek pénzbírságai be nem fizetése miatt több hatóság is az elzárását rendelte el, ezért őt elfogták, majd előállítását, és őrizetbe vételét követően a rendőr-főkapitányság fogdájába vitték.