Hírek

Sértettek jelentkezést várjuk

A tatabányai rendőrök kerékpárlopás kapcsán várják a további sértettek jelentkezését.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a 11010/668/2020. bűnügyi számon lopás és más bűncselekmények elkövetése miatt folytat büntetőeljárást két férfi ellen.

A nyomozás során megállapításra került, hogy a tettesek kerékpárokat loptak el Tatabánya területén. A rendőrség az ügy tisztázása érdekében, az alábbi helyszíneken elkövetett lopások kapcsán várja a sértettek jelentkezését.

A jelenlegi adatok szerint feltehető, hogy 2020 szeptember hónapban Tatabányán a Köztársaság úton eltulajdonítottak egy kék-zöld színű fémvázas férfi kerékpárt, ebben az időszakban a tatabányai pláza elől egy kék színű kerékpárt. A tatabányai vasútállomás területéről október 31-én egy Neuzer Hurican Altrix 18 sebességes kerékpárt, melyről fényképfelvétel áll rendelkezésre.    

2

1

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, az ügyben sértetté váltak, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.