Hírek

Szemtanúk jelentkezését várjuk!

A győri rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy ismeretlen járművezető megtalálásában, aki személyi sérüléses balesetet okozott, majd segítségnyújtás, és megállás nélkül elhajtott a helyszínről.

A Győri Rendőrkapitányság 08010-14/2021. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt nyomozást indított ismeretlen elkövetővel szemben. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2020. december 31-én 6 óra 15 perckor Győrben, az Ifjúság körút és a Földes Gábor út kereszteződésében személyi sérüléses közúti közlekedési baleset történt. Egy ismeretlen személy, ismeretlen forgalmi rendszámú, feltehetően sötétkék színű Ford Fiesta típusú gépjárművel közlekedett az Ifjúság körút felől a Földes Gábor út irányába. Haladása során az Ifjúság körútról jobbra, a Földes Gábor útra történő kanyarodása során nem biztosított elsőbbséget egy, a gyalogos-átkelőhelyen közlekedő gyalogos nő részére, így elsodorta őt. A történtek után a gépkocsi vezetője megállás, segítségnyújtás, valamint adatai hátrahagyása nélkül a helyszínt elhagyta. A balesetben a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba vitték.

A rendőrség kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy az ismeretlen járművezetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.