Hírek

Többször is lebukott miközben győri boltokból lopott

A tetten ért férfit üzletszerűen elkövetett lopás vétsége miatt – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

Egy győri élelmiszerboltból érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. január 12-én 6 óra 38 perckor, miszerint egy férfi két üveg szeszes italt rejtett el ruházatában, majd megpróbált fizetés nélkül távozni az üzletből. A bolt biztonsági őre észlelte a lopást és a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta a feltételezett elkövetőt, akinél a járőrök megtalálták az italokat.

A győri egyenruhások előtt már nem volt ismeretlen a 25 éves férfi, ugyanis 2020. december 23-án és 2021. január 10-én ugyancsak bolti lopáson érték tetten őt a vagyonőrök több boltban is a város területén, ekkor illatszercsomagot és más árucikkeket próbált meg ellopni.

A járőrök elfogták és a Győri Rendőrkapitányságra előállították a tetten ért elkövetőt. A nyomozók – őrizetbe vétele mellett – üzletszerűen elkövetett lopás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt, majd a Győri Járási Ügyészség felé előterjesztést tettek a 25 éves férfi letartóztatásának indítványozására.