Hírek

Toborzó roadshow Bács-Kiskun megyében

A Készenléti Rendőrség Zenekara vasárnap három Bács-Kiskun megyei településen kezdi meg roadshow verbuváló menetét. Az előadáson a toborzó csoport is részt vesz, akik várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket.

A zenekar tagjai 20-30 percen keresztül, 200-300 méteres menetvonalon készülnek ingyenes műsorukkal. A roadshow verbuváló menet első állomása 2022. augusztus 14-én 10 óra 30 perctől Baja, Szentháromság tér. A Készenléti Rendőrség Zenekara ezt követően 13 órától Hercegszántó, Dózsa György utcában (Polgármesteri Hivatal előtt), majd 15 óra 30 perctől Bácsbokodon, a Gr. Széchenyi István utcában (Polgármesteri Hivatal előtt) folytatja előadását.

Jövő hét kedden, Kiskunhalason (10 óra 30 perctől Hősök tere), Bácsalmáson (13 óra 30 perctől Bácsalmás, Gr. Teleki József utca – Polgármesteri Hivatal előtt) és Kelebián (16 órától Kelebia, Ady Endre utca – Községháza előtt) fejeződik be a Bács-Kiskun megyei roadshow.

A zenekar jövő hét csütörtökön és szombaton Csongrád-Csanád megye több teleülésére látogat el.

Az eseményeken a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség közös toborzó csoportjának tagjai várják a szerződéses határvadászképzés iránt érdeklődőket. A szakemberek a jelenlévőknek részletes tájékoztatást adnak a pályaalkalmassági követelményekről és a szerződéses határvadász-hivatásról. A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének vagy határrendészeti kirendeltségének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.