Hírek

Vasúti átjáróban garázdálkodott a sofőr, a rendőrök elfogták

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt a 45 éves helyi lakost, aki autójával tolt el egy másik járművet és még rá is csapott egyet.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2021. március 18-án, délután arról, hogy az egyik helyi vasúti átjáróban közlekedve vitába keveredett egy ismeretlen gépjárművezetővel. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy a fénysorompóval biztosított átjáróban a bejelentő jobbra húzódva megállt az autójával, hogy a szemből érkező gépkocsi el tudjon haladni mellette. A járművet vezető férfi azonban szándékosan nekihajtott a bejelentő álló autójának, majd elkezdte hátrafele tolni azt, miközben a sértettet folyamatosan trágár szavakkal illette. A férfi még a gépkocsi motorháztetejére is ráütött, majd visszatolatva elhagyta a helyszínt.

A járőrök rövid időn belül elfogták a 45 éves pápai lakost, majd előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene garázdaság vétség és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.