Hírek

Verekedésbe torkollott vita

Bajonettel, karóval és ököllel bántalmazta egymást az a két karancskeszi férfi, akiket gyanúsítottként hallgattak ki a salgótarjáni nyomozók. 

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság kétrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 29 éves, valamint egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlet miatt egy 39 éves karancskeszi lakos ellen.

A két férfi 2021. június 26-án 23 óra körül a település belterületén, az egyik ingatlan előtt hangos szóváltásba keveredett. A vitát követően a 39 éves gyanúsított egy bajonettel a hasán megsebezte, majd ököllel többször megütötte a 29 éves férfit, aki mindeközben egy karóval bántalmazta vitapartnerét és annak hozzátartozóját. A gyanúsítottak és a 39 éves férfi hozzátartozója az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedtek, azonban a súlyosabb sérülés elmaradása kizárólag a véletlennek volt köszönhető.  

A bejelentést követően a rendőrök a két férfit elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki őket.