Hírek

Veszprém megyei évértékelő

A főkapitányság 2020. évi tevékenységét értékelte Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság színháztermében 2021. március 11-én megtartott évértékelő értekezlet elöljárója Kovács István rendőr vezérőrnagy, rendőrségi főtanácsos, gazdasági országos rendőrfőkapitány-helyettes volt, aki megköszönte a Veszprém megyei rendőrök elmúlt évben végzett munkáját, és egyben meghatározta a 2021-es év főbb feladatait.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány az elmúlt év feladatai közül kiemelte a bűncselekmények felderítési eredményességét, a megelőző tevékenység jelentőségét, valamint az együttműködő partnerekkel való közös munkát.

Célként fogalmazta meg 2021-re a migrációval kapcsolatos jogsértések felderítését, a közlekedés biztonságának javulását, az ittas járművezetők forgalomból való kiszűrését, továbbá a lakosság és a turisztikai idényben idelátogatók szubjektív közbiztonságérzetének fokozását.

Köszönetet mondott a szakszerűen végrehajtott munkáért a teljes személyi állománynak, valamint az együttműködésért a társszerveknek, a polgárőr egyesületeknek, a civil szervezeteknek és az önkormányzatoknak.

évértékelő

évértékelő